Els nostres Serveis

A més a més de tota mena de material de papereria, escolar, d’oficina o per manualitats, t’oferim els següents serveis.

copisteria

Servei de Copisteria

Coneixes el nostre servei de copisteria? Ens encarreguem de tot el que necessitis, al millor preu i amb la màxima qualitat: impressions, còpies, enquadernacions, plastificacions, etc. També escanegem documents i oferim serveis d’enviament i recepció de correu electrònic. Només ens has de dir què necessites!

  • Impressions i còpies b/n i color en A4 i A3
  • Enquadernat de documents en espiral metàl·lic
  • Plastificació documents fins a A3
  • Escanejat de documents
  • Enviament i recepció de mails
traduccions

Traduccions

Busques traductors a Calafell de confiança? A Alpi Paper gestionem traduccions en anglès, castellà, català, francès i altres idiomes. Treballem amb traductors nadius amb experiència que t’oferiran la qualitat i l’atenció al detall que requereix el teu projecte.

També podem combinar el servei de traducció amb impressions, còpies, enquadernacions i tot el que necessitis per donar forma als documents de la teva empresa, el teu treball acadèmic, els materials de màrqueting o publicitat del teu negoci, etc.

serveis-a-empreses

Serveis per a empreses

A Alpi Paper, sempre estem al costat de la teva empresa. Som la teva botiga de confiança per a tot el material d’oficina que necessitis. Fes la teva compra per WhatsApp, correu electrònic o telèfon i te l’entregarem en 24-48 hores. També podem acordar entregues periòdiques del material que necessitis: folis, cartutxos d’impressió i altres consumibles.

A més a més, t’oferim els nostres serveis de copisteria per a tota la documentació interna i externa que et faci falta. Així no t’hauràs de preocupar de la fotocopiadora i rebràs els teus informes, dossiers, presentacions, fulletons i tot el que necessitis, impresos amb una qualitat perfecta, on i quan vulguis.

Entrega-a-domicili

Entregues a domicili

Si no et va bé desplaçar-te, nosaltres ho farem per tu!
Qualsevol de les nostres botigues físiques ofereix entregues a domicili per a comandes a partir de 20 euros.
L’enviament a domicili també està disponible a les comandes per empreses i serveis especials de gran volum de la nostra copisteria, encàrrecs especials, etc.

Recorda que pots fer les teves comandes per telèfon o correu electrònic, i enviar-nos els arxius que necessitis imprimir per via telemàtica.

encarrecs especials

Encàrrecs especials

Tens alguna idea per a un regal d’empresa, un detall per a una celebració, una festa d’aniversari, la inauguració del teu negoci…?
Voldries presentar-lo d’una manera molt especial, perquè sigui realment inoblidable? Aleshores, compta amb nosaltres!

A Alpi Paper som especialistes a cuidar tots els detalls perquè el teu encàrrec quedi perfecte i resulti realment especial. Combinem les habilitats dels nostres especialistes en papereria, copisteria, manualitats, etc. per crear presentacions úniques totalment personalitzades amb papereria, caixes, embolcalls i tot el que necessitis.

Deixa'ns un missatge

Emplena el formulari per posar-te en contacte amb nosaltres. Respondrem el més aviat possible!

Responsable: Elisabeth Piris Fabrés.

Finalidad: gestionar y contestar sus consultas y solicitudes; remitirle presupuestos o valoraciones económicas.

Derechos: puede ejercitar su derecho de acceso, rectificación, supresión y otros, tal como aparece en la información ampliada que puede conocer visitando nuestra Política de Privacidad.