Qui som

La teva botiga de papereria, material escolar, material d’oficina, productes per manualitats i molt més a Calafell.

Molt més
que una papereria

Descobreix el món d’Alpi Paper

Alpi Paper és la teva papereria de referència a Calafell.
A les nostres botigues trobaràs tot el que necessites: productes de papereria, material escolar, material d’oficina, accessoris d’escriptura, regals i material per manualitats.
A més a més, t’oferim serveis de copisteria, traduccions, serveis per empreses i entregues a domicili per a la teva màxima comoditat.
També organitzem activitats que ajuden als més petits a descobrir el món del paper i les manualitats.
Ens apassiona el món de la papereria i volem compartir la nostra passió amb tu!

Qui som

Un equip entussiasmat
amb el que fa

Elisabeth Piris

Sóc Elisabet Piris, l’Eli per gairebé tothom. Llicenciada en publicitat i relacions públiques malgrat que des que vaig iniciar aquest projecte, la meva vida professional està lligada al món de la papereria creativa i les manualitats. El món ALPI PAPER és el resultat de moltes hores de reflexió, de treball constant i sobretot molta passió per la feina ben feta. Quan tens la sort de tenir clar el que vols, comptes amb el suport de la teva gent i gaudeixes amb el que fas, què més es pot demanar?

Qui som

Carla Borrell

Sóc la Carla Borrell i potser m’heu vist sovint a la botiga donant un cop de mà. Des de petita, sempre m’ha apassionat la lectura i les llengües. És per això que vaig decidir estudiar la carrera de Traducció i Interpretació. A part del català i el castellà, també domino l’anglès i el xinès. He viscut petites temporades a Anglaterra, Finlàndia i Taiwan. Ara tinc moltes ganes de començar la meva carrera professional de forma estable per posar en pràctica tot el que he après en els últims anys.

Qui som

Pol Borrell

Jo sóc el Pol Borrell i formo part de l’equip d’Alpi Paper. Sempre que la feina m’ho permet, dono un cop de mà a la botiga. M’agrada la canalla petita i és per això que m’encanta venir als tallers i gaudir d’una estona de creativitat amb els nens. Sovint m’enreden i acabo deixant-me guanyar per ells, però la veritat és que no m’importa. Hi ha bona sintonia i això és el que compta.

Activitats

Coneix les activitats per a nens i nenes que organitzem: Matins Creatius, festes infantils, activitats extraescolars, tallers temàtics, etc.

Serveis

Descobreix tots els serveis que oferim a la nostra botiga: copisteria, traduccions, serveis per a empreses, enviaments a domicili i encàrrecs especials.